На основание Решение № 2159-НС/02.03.2021 г. на Централна избирателна комисия и във връзка с чл. 28, ал. 2-5 от Закона за мерките и действията по време на извънредното положение, обявено с Решение на Народното събрание от 13 март 2020 г. и за преодоляване на последиците, Община Годеч уведомява гражданите на общината, поставени под задължителна карантина или изолация, съгласно Закона за здравето и желаещи да гласуват с подвижна избирателна кутия в изборите за народни представители на 04.04.2021 г., че следва да подадат заявление за вписване в списъка за гласуване с подвижна избирателна кутия (Приложение № 1) в периода от 24.03.2021 г. (10 дни преди изборния ден) до 31 март 2021 г. (3 дни преди изборния ден) включително.
            Заявлението (Приложение № 1) се подава по един от следните начини:
– саморъчно подписано от избирателя и подадено до кмета на общината/кметския наместник от пълномощник с пълномощно в свободен текст, лично, по пощата или на факс 0729 23513;
– подписано и подадено от пълномощник с пълномощно в свободен текст, лично, по пощата или на факс 0729 23513;
– заявление, подадено на електронната поща на общината (Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.)  без да се изисква квалифициран електронен подпис;
– електронно заявление, подадено чрез електронно заявление през интернет страницата на общината, без да се изисква квалифициран електронен подпис.
Във всяко заявление следва да има вписан телефон и е-мейл за обратна връзка с избирателя.

    Право да подават заявление за гласуване с подвижна избирателна кутия имат избирателите с постоянен адрес на територията на Община Годеч или настоящ адрес, ако вече са подали заявление и са вписани в избирателния списък по настоящия си адрес на територията на Община Годеч!!!

Изтеглете ЗАЯВЛЕНИЕТО от ТУК
===============================================: